0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Rrumbullaksohet tuning projekti për zhvillimin e aviacionit civil

Janë ndërmarrë aktivitetet për harmonizomin e legjislacionit vendor me rregullat e Bashkimit Evropian në fushën e aviacionit dhe janë avancuar kapacitetet operative dhe teknike të Agjencisë për aviacion civil, përmes tuning lajt projektit “Mbështetje për pjesëmarrje në EZVO-Zonë e përbashkët evropiane e aviacionit”, që u rrumbullaksua sot me onlajn konferencë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle