0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Rritje vjetore prej 8,1 për qind të depozitave të përgjithshme dhe prej 6,7 për qind të mbështetjes së përgjithshme kreditore

Depozitat e përgjithshme në tetor, në bazë vjetore, janë gjithnjë më të larta për 8,1 për qind, gjatë rritjes së dy sektorëve që është më e shprehur te sektori "amvisëri".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle