Biznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Rritje të çmimeve me pakicë të derivateve të naftës me mesatare prej 0,25 për qind në lidhje me Vendimin e 13 shtatorit

Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit solli vendim me të cilin nuk ndryshojnë çmimet me pakicë të benzinës Eurosuper BS-95, Eurosuper BS-98, derisa çmimet me pakicë të Eurodisel (D-E V) zvogëlohen për 1,5 denarë për litër në krahasim me çmimin për pakicë të konfirmuar të derivateve dhe karburantit të naftës për transport prej 13 shtatorit 2021.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle