0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Rritje e përshpejtuar e numrit të të infektuarve nga Kovid-19 në Kërçovë

Po rritet numri i të infektuarve nga KOVID-19 në Kërçovë. Presioni i qytetarëve për t'u testuar është në rritje dhe befason edhe  përqindja jashtëzakonisht e lartë e të sapoinfektuarve nga personat e testuar. Në qendrën për Kovid-19 deri më sot janë shtruar 20 pacientë me tendencë që numri i tyre të rritet ndjeshëm, nëse merret parasysh se sa qytetarë sëmuren nga KOVID-19 çdo ditë, konfirmoi për MIA-n drejtori i Spitalit të Përgjithshëm Kërçovë, Stanko Tërpeski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle