0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Rritje e nivelit të ujit në liqenin e Ohrit dhe Liqenin Prespës

Niveli i ujit në Liqenin e Ohrit është rritur për dy centimetra dhe ai i Prespës një, ndërsa niveli i Liqenit të Dojranit është i njëjtë me dje, tregojnë rezultatet e matjeve të fundit të bëra nga Drejtoria e Punëve Hidrometeorologjike (DPHM).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle