0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Rritje e kredive konsumatore dhe banesore, ulje e kredive për makina dhe atyre me kartela dhe saldo negative

Në korrik të këtij viti, sipas qëllimit të kredive të miratuara për personat fizikë, në kategoritë më të përfaqësuara – kredi konsumatore dhe për banesa, në bazë mujore është shënuar rritje prej 0.4 për qind dhe 0.8 për qind, me rritje vjetore prej 6.4 për qind dhe 13.5 për qind, sipas të dhënave të Bankës Popullore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle