0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Rritet niveli i ujit në liqenin e Ohrit dhe Prespës, zvogëlohen nivelet e lumenjve

Për një centimetër është rritur niveli i ujit në liqenin e Ohrit dhe në liqenin e Prespës, ndërsa niveli liqenit të Dojranit  është i njejtë si dje, tregojnë rezultatet  e matjeve të fundit të bëra nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike (DPHM).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle