0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQ

Rritet buxheti për realizimin e projekteve përmes Masës 7 “Diverzifikim të fermave dhe zhvillim të bizneseve të vogla”

Komisioni Evropian e miratoi rritjen e buxhetit për Masën 7 "Diverzifikim të fermave dhe zhvillim të bizneseve të vogla". Nga 9,6 milionë eurot e paraparë tani në dispozicion për realizimin e projektit janë 13,5 milionë euro. Mbështetja financiare për shfrytëzues është prej 1500 deri deri në një milion euro, pa tatim të vlerës së shtuar, ndërsa kthimi i investimit është në lartësi prej 65 për qind nga shpenzimet e pranueshme të përgjithshme, informon Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle