0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Rreth 30 për qind e mbeturinave nga ambalazhet në vend riciklohen, për efikasitet më të madh janë të domosdoshme investime në infrastrukturë

Mesatarisht rreth 30 për qind e mbeturinave nga paketimet, që lëshohen në tregjet e vendit selektohen, ndërsa për rritje të kësaj përqindjeje, kyçe është krijimi i infrastrukturës. Ndryshimet ligjore,, të miratuara vitin e kaluar në Kuvend, parashohin ndërtim të deponive rajonale dhe investimeve në infrastrukturë si kontejnerë dhe kamionë, por për furnizimin e tyre pritet të kalojë propozim-ligji për kredi nga BERZH-i.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle