0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQLajme nga komunat SQSektori civil SQShoqëri SQ

Rreth 200 njerëz në teren e shuajnë zjarrin që po përhapet drejt fshatit Trabotivishte

Zjarri i cili që nga mëngjesit po digjet në afërsi të lagjeve “Balabanci” dhe “Kurijaçko Maalo” është shumë afër fshatit Trabotivishte. Të gjitha forcat e angazhuara për momentin janë të koncentruar në hyrje të fshatit dhe e mbrojnë atë nga zjarri i cili është prerë para pellgut të peshkut Zhelevicë. Në terren janë rreth 200 persona duke përfshirë edhe njësitë e zjarrfikësve nga rajoni dhe Bullgaria, pjesëtarë të armatës dhe pjesëtarë të “Tigrave” të cilët erdhën për ndihmë në shuarjen e zjarrit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle