0_Maqedoni.Portal SQGjendja e rrugëve SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Rrëshqitjet e dheut e pengojnë komunikacionin në magjistralen A3 nga Dellçeva drejt Makedonska Kamenicës

Rrëshqitje të vogla dhe të mëdha të dheut e pengojnë komunikacionin në rrugën magjistrale A3 në drejtimin nga Dellçeva drejt Makedonska Kamenicës. Rrëshqitjet e dheut   më të shprehura janë  pas kthesës në fshatin  Oçipalla të Dellçevës, ndërsa  kjo dukuri  vërehet në rreth 20 vende përgjatë aksit rrugor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle