0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Rezultatet nga matura shtetërore: vlerësimi mesatar nga testet eksterne është 3,78 dhe është më i lartë se vitin e kaluar

Rezultatet fillestare nga dy provimet eksterne nga matura shtetërore janë dërguar në shkolla, ndërsa sot në mesditë i publikoi edhe Qendra shtetërore e provimeve (QSHP) dhe çdo kandidat mund t'i shohë rezultatet e tij në http://rezultati.dic.edu.mk.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle