0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQParashkimi i motit SQShoqëri SQ

Reshjet të pamjaftueshme, pa ujitje humbje të mundshme të rendimenteve

Vala e lagësht që e përfshiu vendin dhe temperaturat më të ulëta nuk do ta ndryshojnë dukshëm situatën me thatësirën afatgjate në bujqësi. Sipas agrometeorologëve, mungesa e ujit në tokë ndihet kudo, por veçanërisht plantacionet shumëvjeçare - pemishtet dhe hardhitë janë veçanërisht të prekura. Thatësira do të jetë më e theksuar në këto kultura, me rendimente të reduktuara, dhe në disa parcela me rendimente të humbura.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle