0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Reno-Baso: Sfida me ndryshimet klimatike është edhe më serioze duke marrë parasysh luftën në Ukrainë dhe krizën ekonomike

Ndryshimet klimatike paraqesin sfidë të madhe dhe do të ndryshojnë në mënyrë dramatike mënyrën në të cilën funksionojmë, jetojmë dhe mendojmë. Për të përmbushur qëllimet e Marrëveshjes së Parisit, ne kemi nevojë për elektrifikim gjithëpërfshirës në mënyrë që të arrijmë dekarbonizim, të pushojmë me përdorimin e karburanteve fosile për prodhimin e energjisë elektrike, si dhe efikasitet më të madh energjetik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle