Botë SQBotë.Portal SQKRIZA RUSO-UKRAINASE

Rënie e vlerës së aksioneve të Uol Strit ditën e dytë me radhë

- Çmimet e aksioneve të Uol Strit mbrëmë ranë ditën e dytë me radhë, si pasojë e vazhdimit të luftës në Ukrainë dhe presionet e  përforcuara të inflacionit mbi SHBA-në, rrethana që mund ta detyrojnë Bankën Qendrore të SHBA-së në rritje agresive të normave të interesit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle