0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Rekomandime të Komitetit Kombëtar të Imunizimit kundër Kovid-19

Rekomandimet e ekspertëve në lidhje me imunizimin kundër Kovid -19 përcaktohen bazuar në të dhënat dhe provat e konfirmuara dhe të pranuara nga organizatat shëndetësore përgjegjëse për monitorimin e sëmundjeve infektive siç janë Qendra Evropiane dhe Amerikane për Sëmundjet Infektive (CDC dhe ECDC) , nga agjencitë mjekësore rregullatore EMA dhe FDA dhe OBSH, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle