0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Rekomandime të harmonizuara për nderimin e përbashkët të pesë figurave historike, nga pesë rekomandime në librat e historisë në Maqedoninë e Veriut dhe Bullgarinë

Komisioni i Përbashkët Maqedonas – Bullgar për Çështje Historike dhe Arsimore miratoi rekomandime të cilat kanë të bëjnë me korrigjimin e librave të historisë për klasën e 6-të në Maqedoninë e Veriut dhe të klasës së 5-të në Bullgari, si dhe rekomandime për nderim të përbashkët të personaliteteve nga mesjeta – Shën Cirili dhe Metodi, Shën Klimenti, Shën Naumi dhe Mbreti Samoil.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle