0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Rekomandim për kanalet sportive të vendosin komentim në gjuhën maqedonase dhe shqipe

Qeveria u ka rekomanduar të gjithë transmetuesve që transmetojnë përmbajtje sportive në territorin e vendit që më së voni deri më 31 dhjetor të fillojnë me zbatimin e dispozitave të Konventës së BE-së për televizionin ndërkufitar dhe t'i transmetojnë shërbimet mediatike sportive në gjuhën shqipe dhe maqedonase.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle