0_Web_Aktuale SQBallkan SQBallkan.portal SQ

Rejnders: Sundimi i ligjit është vendimtar si për BE-në ashtu edhe për Ballkanin Perëndimor

Në ditën e fundit të Forumit Ministror treditor BE-Ballkani Perëndimor, që u mbajt në Bërdo afër Kranjit, u theksua rëndësia kryesore e sundimit të ligjit në zbatimin e reformave, sigurimin e qeverisjes së mirë dhe respektimin e të drejtave të njeriut si në BE ashtu edhe në vendet në rrugën e anëtarësimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle