0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Regjistrimi do të mundësojë bazë për kërkime të mëtejshme tematike të destinuara për njerëzit me aftësi të kufizuara

Regjistrimi do të sigurojë bazë për hulumtime të mëtejshme tematike të destinuara për njerëzit me aftësi të kufizuara. Ky është një nga përfundimet e takimit të sotëm, të mbajtur në Qeveri, në mes të Trupit Koordinues Kombëtar për zbatimin e Konventës së OKB -së për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, drejtorit të ESHS -së Apostol Simovski, përfaqësues të Avokatit të Popullit dhe përfaqësuesve të organizatave të shoqërisë civile me lloje të ndryshme të aftësive të kufizuara.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle