0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Regjim i ri i optimizuar i dërgesës së energjisë termike në Shkup

Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Uji (KRRE) e miratoi plotësimin e Rregullave rrjetore të shpërndarjes së energjisë termike për ngrohje të Ballkan energxhi SHPKNJP (BEG) me të cilat mundësohet BEG më herët të startojë me dërgesën e energjisë termike në sistemin e shpërndarjes.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle