0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Regjim i përkohshëm i qarkullimit për shkak të asfaltimit të rrugës “Todor Aleksandrov”.

Nga NP “Rrugë dhe rrugica” kumtuan se për shkak të asfaltimit të rrugës “Todor Aleksandrov” dhe kryerjes së punëve ndërtimore do të vendoset regjim i përkohshëm i komunikacionit. Korsitë do të mbyllen në shtrirjen nga Instituti i Inxhinierisë së Tërmeteve dhe Sizmologjisë Inxhinierike (IZIIS) deri te Ambasada Turke, ndërsa të enjten në shtrirjen nga Ambasada Turke deri te kthesa pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle