0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Regjim i ndryshuar i komunikacionit në pjesët Buçim – Radovish dhe Anet e Mavrovës – Zhirovnicë

Për shkak të aktiviteteve ndërtimore në autostradën A4 Shtip -Radovish, sot nga ora 17:00 komunikacioni në pjesën Buçim - Radovish, do të realizohet përmes rrugës paralele me shpejtësi të kufizuar nga 30 deri në 60 kilometra në orë, informon LAMM. Rikahëzimi, saktësojnë prej atje, bëhet për shkak të punimeve të asfaltit në këtë lëvizje në rrugën kryesore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle