0_Web_Aktuale SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Refuzohet kërkesa e mbrojtjes për përjashtimin e prokurores Stefanova nga rasti “Parcelat në Vodno”

- Kërkesa për përjashtimin e prokurores publike, Lile Stefanova nga rasti "Parcelat në Vodno" refuzohet si e pabazë. Ky është vendimi i sjellë nga prokurorja themelore publike e Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, me kërkesë të parashtruar nga mbrojtja e të akuzuarit Jordan Kamçev, thuhet në letrën me shkrim nga PTHP dërguar Gjykatës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle