0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Reagim: Shkollat ​​duhet të jenë mjedis i sigurt për nxënësit e tyre

Kur shkolla bëhet mjedis i pasigurt në të cilin fëmijët i nënshtrohen ngacmimeve, poshtërimeve dhe presioneve, kjo nuk do të thotë vetëm shkelje e Konventës për të drejtat e fëmijës, por pasoja afatgjate në shëndetin e tyre dhe zhvillimin e mëtutjeshëm jetësor, thonë nga Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut, Këshilli Rinor Kombëtar i Maqedonisë, Forumi Rinor Arsimor dhe Lidhja e nxënësve të shkollave të mesme në RMV, në reagim të përbashkët pas publikimit të deklaratës në media të një gjimnaziste për ngjarjet në shkollën e mesme të muzikës "Ilia Nikollovski Luj".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle