Partitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Reagim rreth manipulimit të KRRE-së me bllokun e energjisë elektrike

Sot ishim dëshmitarë të një maskarade që vetëm KRRE mund ta prezantojë. Gjatë prezantimit të bllok tarifave ( fasha tarifore ) të mundshme për tarifën e lartë ditore, në bazë të të cilave do të tarifohet konsumi i energjisë elektrike pas datës 01.07.2022, prezantuan se blloku  tarifor i parë do jetë nga 0 deri në 210 kWh, blloku i dytë tarifor nga 211 deri në 420 kWh , blloku i tretë nga 421 deri në 630 kWh dhe blloku i katërt mbi 630 kWh. Por, pikërisht në këtë prizëm qëndron mashtrimi e keqinformimi i konsumatorëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle