Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Reagim i VMRO-DPMNE-së në deklaratën e Petre Shilegov

Petre Shilegov vazhdon të lavdërohet me projektet e ish kryetarit të Qytetit të Shkupit, nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski.

Shkup, 11 tetor  2021

Petre Shilegov vazhdon të lavdërohet me projektet e ish kryetarit të Qytetit të Shkupit, nga VMRO-DPMNE, Koce Trajanovski.

Urën e këmbësorëve  të cilën sot Shilegov e lëshoi në përdorim ishte e gatshme për shfrytëzim prej kur e ndërmori pushtetin.

Pyetemi a nuk i vjen turp Shilegovit të promovojë projekte  në të cilat asnjë vidhë nuk ka vënë.

Shilegov  nuk ka realizuar  asnjë premtim të tij.

Ku i ka tunelet nën Kale, ku e ka vazhdimin e bulevardit Ilinden me urë përmes Vardarit? Ku është Zip linja nga Kale deri te parku i qytetit?

Deri ku  i ka premtimet për më shumë gjelbërim? Çdo ditë shohim se si pritet ndonjë dru i ri.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

—————————————————————————————————————————

MIA këto tekste i publikon në formë integrale dhe origjinale

Butoni Kthehu në krye
Mbylle