0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Reagim i Aleancës për shqiptarët rreth takimit të Zaevit dhe Gashit

Autonomia politike e çdo subjekti është fakt i pranuar për Aleancën për Shqiptarët, ashtu siç marrëveshjet e nënshkruara ndërmjet subjekteve qofshin këto edhe politike, nënkuptojnë heqje dorë nga një pjesë e autonomisë së saj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle