0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

RCRTS: Përgatiteni automjetin për vozitje në kushte dimërore

Kushtet e motit ndikojnë në rrjedhën e sigurt të komunikacionit rrugor dhe Këshilli Republikan për Siguri në Komunikacionin Rrugor (KRSKRR) apelon te pjesëmarrësit në komunikacion që të jenë të kujdesshëm, të përgjegjshëm dhe të gatshëm për ngasje të sigurt në kushte të rrugëve të lagështa dhe temperatura të ulëta gjatë kushteve dimërore dhe vjeshtore të rrugëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle