0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Raporti vjetor i avokatit të popullit para deputetëve, janë përgjysmuar ankesat për shkak ë pandemisë

Kuvendi sot e përfundoi debatin e përgjithshëm për Propozim-ligjin e arsimimit të të rriturve, në lexim të parë, e cila është pika e 55-të nga seanca e 40-të dhe e dorëzoi në shqyrtim të mëtutjeshëm edhe kërkimin për raportin vjetor  të Avokatit të popullit për shkallën e sigurimit të respektimit, përparimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut në vitin 2020. Votimi për këto pika plotësisht do të caktohet.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle