0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Raporti i revizionit për Gjykatën themelore Tetovë me seri vërejtjesh për punën financiare

Enti shtetëror për revizion sot i publikoi raportet përfundimtare të revizionit për Gjykatën Themelore Tetovë për tre fatura, me seri vërejtjesh lidhur me raportin financiar dhe harmonizimin e llogarive të buxehtit bazë për vitin 2020.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle