Evropë SQEvropë.Portal SQ

Raport: Qindra fëmijë ishin keqpërdorur nëpër shtëpi në Londër disa dekada

– Disa qindra fëmijë ishin të ekspozuar në nivele “rëndë të kuptueshme” të keqpërdorimit dhe anashkalimit gjatë disa dekadave, theksohet në Raportin e hetimit të pavarur britanik për keqpërdorim seksual të fëmijëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle