Korrespondentë BotëPolitikë SQ

Radev: Respektimi i të drejtave të njeriut dhe mos-diskriminimi duhet të jenë kritere udhëheqëse në politikën e zgjerimit të BE-së

Respektimi i të drejtave të njeriut dhe mos-diskriminimi janë parime fondamentale në thelbin e BE-së, dhe për këtë duhet të jenë kritere udhëheqëse në politikën e zgjerimit të BE-së, tha presidenti i Bullgarisë Rumen Radev gjatë kohës së takimit me ministrin për Punë të Jashtme dhe Çështje Evropiane të Republikës së Kroacisë Gordan Gërliq-Radman, kumtoi shërbimi për shtyp i zyrës së presidentit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle