0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Qyteti i Shkupit ka formuar Këshill për mbështetje të sipërmarrësisë së femrave

Në kuadër të Qytetit të Shkupit sot është formuar Këshill për mbështetje të sipërmarrësi së grave. Këshilli ka për qëllim të krijojë politika për qasje më të lehtë të grave në veprime shoqërore. Nga Qyteti i Shkupit informojnë se do të veprojë në drejtim të përmirësimit të roleve gjinore dhe eliminimin e kufizimeve, ndërsa do të krijohet edhe mundësia për përforcim ekonomik të grave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle