Lajme nga komunat SQShkup SQ

Qyteti i Shkupit: Janë zgjidhur 561 kërkesa të qytetarëve përmes adresës elektronike 24@skopje.gov.mk

Përmes adresës elektronike për komunikim me qytetarët 24@skopje.gov.mk, deri më tani në këtë adresë kanë arritur 618 kërkesa, 561 janë zgjidhur dhe 57 kërkesa janë në fazë të zgjidhjes, kumtoi Qyteti i Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle