0_Maqedoni.Portal SQShkup SQ

Qyteti i Shkupit: Është zhvilluar një plan gjithëpërfshirës për kursimin e energjisë elektrike, janë duke u përgatitur rekomandime për ndërmarrjet publike

Qyteti i Shkupit ka hartuar një plan gjithëpërfshirës për kursimin e energjisë elektrike me masa për uljen e konsumit të energjisë elektrike në plan afat mesëm dhe afatgjatë, si dhe përmban masa intervenuese për kursim, thonë nga Qyteti i Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle