0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShkup SQShoqëri SQ

Qyteti i Shkupit do të vendosë nëntë streha në ishujt për këmbësorë në metropolin tonë

Me qëllim të pakësimit të efektit të “Ishujve të nxehtë urbanë”, Qyteti I Shkupit në bashkëpunim me UNDP-në fillon me realizimin e projektit për përgatitje dhe vendosje të strehëve mbrojtëse në nëntë ishuj të konfirmuar të këmbësorëve nëpër Shkup. Vendosja e strehëve mbrojtëse në ishujt për këmbësorë do të sigurojë hije mbrojtëse nga të nxehtit për këmbësorët dhe çiklistët.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle