0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShkup SQShoqëri SQ

Qyteti i Shkupit do ta ndërpresë marrëveshjen për zbukurimin me rastin e Vitit të Ri

Të përballur me krizë energjetike e cila është në rrjedhë, ndërkaq duke pasur parasysh se shteti por furnizohet me energji me çmim shumë më të lartë, si dhe në pajtim me vendimin qeveritar për shpallje të gjendjes së krizës në sektorin energjetik, dëshirojmë ta informojmë opinionin se Qyteti i Shkupit kërkoi anulim të marrëveshjes me Link media plus shkpnjp për zbukurimin e qytetit me rastin e Vitit të Ri në vlerë prej 14.986.000 denarë përkatësisht 243.000 euro, informojnë sot nga Qyteti i Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle