0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Qyteti i Shkupit dhe NQP lidhën marrëveshje për transport të organizuar të personave me invaliditet më të rëndë trupor

- Personat me invaliditet më të rëndë trupor të cilëve për shkak të lëvizjes iu nevojitet karrocë invaliditeti dhe personat me pengesa të rënda motorike, me automjete të veçanta të adaptuara, do të kenë mundësi për transport të organizuar, përmes marrëveshjes të cilën Qyteti i Shkupit e lidhi me Ndërmarrjen Qarkulluese Publike -Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle