Sektori civil SQShkup SQShoqëri SQ

“Qyteti i gjelbër human” kundër ndërtesave shumëkatëshe përballë “Holidej In”, banorët kërkojnë që ajo të ndërtohet

Ndërtesat shumëkatëshe që duhet të ndërtohen në parkingun përball "Holidej In" do të kontribuojnë në ndotjen më të madhe, ndërsa kjo pjesë do të jetë rajoni më i populluar në botë dhe do të ketë kushte jonjerëzore për jetesë, porositën “Qyteti i gjelbër human” dhe nisma qytetare “Mundësi për Qendrën” në protestën paqësore të sotshme para Prokurorisë publike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle