Partitë politike SQTekste origjinale SQ

Qoku: Drejtorët e BDI-së të ndalojnë presionin ndaj mësimdhënësve

Ditëve të fundit, shumë mësimdhënëse dhe mësimdhënës nga shkollat fillore dhe të mesme kanë denoncuar një dukuri sa shqetësuese aq dhe e ulur për shoqërinë tonë. Disa drejtorë, të urdhëruar nga partia në pushtet, BDI, kanë ushtruar presion, kërcënime dhe kushtëzime, nga më të ndryshmet duke keqpërdorur pushtetin që e kanë në dorë vetëm edhe disa ditë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle