0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQSektori civil SQShoqëri SQ

QMB “Mollëkuqja”: Urgjentisht të eliminohet gjuha e urrejtjes ndaj grave

Qendra për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja” me vëmendje ndjek gjuhën e urrejtjes ndaj grave në politikë në këtë periudhë parazgjedhore. Konsiderojmë se ende pa filluar zyrtarisht fushata ka filluar të ushtrohet një gjuhë seksiste dhe urrejtjeje ndaj kandidateve gra në këto zgjedhje lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle