Sektori civil SQShoqëri SQ

QKC: Monitorimi i furnizimeve publike në vend tregon një sërë dobësish

Monitorimi i furnizimeve publike në vend tregon një sërë dobësish që tregojnë bërje kontratash mes institucioneve dhe furnizuesve, kumtoi Qendra për komunikime civile (QKC), e cila sot e publikoi Raportin nga monitorimi i rregullt i furnizimeve publike të zbatuara në periudhën nga janari deri në qershor të vitit 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle