0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Qeveria teknike e Bullgarisë e miratoi memorandumin për bashkëpunim midis Ministrive të Bujqësisë së Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Qeveria e Bullgarisë e miratoi projekt-memorandumin për mirëkuptim midis Ministrisë së Bujqësisë, Ushqimit dhe Pylltarisë së Republikës së Bullgarisë dhe Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim në sferën e bujqësisë, shkencave bujqësore, zonave rurale dhe pylltarisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle