0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Qeveria: Shkupjanët do të kenë ngrohje qendrore, në pajtim me Ligjin për energjetikë garantohet që veprimtaria publike të kryhet në tërësi pa ndërprerje

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdimisht ndërmerr masa për të siguruar furnizim të sigurt dhe stabil me energji termike për qytetarët e Shkupit. Për momentin po finalizohen bisedimet për prodhim të rregulluar të energjisë termike, bazuar në vendimin e miratuar më parë të Qeverisë për përzgjedhjen e aktiviteteve energjetike, shpërndarjen dhe furnizimin me energji termike. Sapo të përfundojnë të njëjtat, opinioni do të njoftohet në kohë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle