0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQ

Qeveria miratoi Strategjinë e reviduar fiskale për vitet 2022-2024

Qeveria, sot në seancën e 124-të, e miratoi Strategjinë e reviduar fiskale të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitet 2022-2024 (me gjasa deri në vitin 2026), si instrument kyç për planifikimin afatmesëm buxhetor dhe gjatë krijimit të kornizës afatmesme fiskale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle