0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQEkonomi SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Qeveria miratoi rishikimin e buxhetit: Hapësirë fiskale për masa të reja, paga dhe pensione më të larta

Edhe 76 milionë euro mjete të tjera shtesë në rast se nevojiten masa të reja për mbrojtjen e standardit të qytetarëve dhe përkrahjen e kompanive, 52 milionë euro mjete shtesë për bujqit, rritje të pensioneve dhe pagave për mësimdhënësit, si dhe subvencione për rritjen e pagës minimale. Kjo sigurohet me rishikimin e buxhetit, të miratuar nga Qeveria, të cilin e prezantoi para opinionit publik ministri i Financave, Fatmir Besimi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle