0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Qeveria me rekomandim për operatorët kabllorë që të shkyçen kanalet ruse në vend

Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuale mediatike t'u thotë operatorëve kabllorë në Maqedoninë e Veriut t'i shkyqin kanalet ku si themelues paraqitet Federata Ruse ose persona privat, persona juridik ose fizik me origjinë nga ky shtet, rekomandoi Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle