0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Qeveria i miratoi protokollet për akomodim në konviktet e nxënësve dhe studentore

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor dhe akademik, Qeveria në seancën e sotme e miratoi Protokollin për veprim gjatë akomodimit të nxënësve në Konviktet publike për nëxnësit në vitin shkollor 2021/2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle