0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Qeveria i miratoi ndryshimet e Programit për mbrojtjen e konsumatorëve të ndjeshëm të energjisë

 Qeveria në seancën e sotme miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Programit për mbrojtjen e konsumatorëve të ndjeshëm të energjisë për vitin 2022, me qëllim të gjithë aplikuesve t'u mundësohet trajtim i barabartë gjatë marrjes së mbështetjes financiare në nivel mujor për shfrytëzues në kohëzgjatje prej 12 muajve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle